Schaken op Schaakzone

Laatst aangepast op .

Je kunt op deze site veel informatie over schaken vinden, maar je wilt ongetwijfeld ook gewoon gaan schaken. Om beter te worden in het spelletje moet je vooral ook partijen schaken. Gewoon lekker een potje tegen de computer of een echte tegenstander schaken. Daarom geef ik hier een overzicht van de mogelijkheden op Schaakzone en andere goede sites om te schaken:

  • Schaakpuzzels

    Je kunt hier elke dag zes leuke schaakpuzzels maken om je tactisch inzicht scherp te houden. Probeer deze puzzels maar eens op te lossen, er zijn 3 niveau's.

  • Schaken tegen de Computer

    Hier op schaakzone kan je schaken tegen de computer. Speel tegen de computer op verschillende niveau's. Wat is er nou leuker dan tijdens de lunch of wanneer dan ook lekker te schaken. Test eens hoe goed je kunt schaken en probeer de computer te slim af te zijn!

  • Online schaken

    Online schaken is een bijzonder leuk tijdverdrijf, en ook nog eens een goede hersenoefening. Dankzij internet kun je makkelijk en snel tegen mensen over de hele wereld online schaken! Hier vind je een aantal goed sites waar je naar hartelust zoveel kan schaken als je wil!

schaken